Pumpkin Patch Forums Forum Index Pumpkin Patch Forums
A Tribute to Tim Burton's The Nightmare Before Christmas
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   ProfileProfile  RegisterRegister   Log inLog in 

adidas frigiver en lidt revideret NMD R1 i august

 
Post new topic   Reply to topic    Pumpkin Patch Forums Forum Index » The Story
    View previous topic :: View next topic  
WilliamOneil


Joined: 05 Jun 2018
Posts: 3

PostPosted: Tue Jun 05, 2018 7:35:42 am    Post subject: adidas frigiver en lidt revideret NMD R1 i august Reply with quote

Med det betydelige fald i spændingen omkring adidas banebrydende NMD-franchise er det vigtigt, at de tre striber fortsætter med at forny fornyelsen af ​​det adidas nmd tilbud klassiske udseende. Vi har set nye iterationer som City Sock og Racer i fortiden, men nu adidas bringer et lidt revideret look til NMD R1 til sommeren. Mens NMD's typiske Three Stripes hælsløjfe stadig er i fuld effekt, kan den samme tekst nu findes på den mediale side af sneakeren med ordene "The Brand With The Three Stripes", der er stavet ud på engelsk, tysk, fransk og japansk . En introduktionsfarve til denne nyoprettede adidas NMD er sat til at ramme hylder den 1. august med Off White, Purple og Neon Yellow detaljer. Hold øje med opdateringer og flere farveveje, som de vises, og fortæl os, om du tror, ​​at adidas er i den rigtige retning med sin NMD-linje.

adidas nmd dame Bare to uger ud af starten af ​​verdensmesterskabet i 2018 er adidas klar til at indføre en BOOST-udstyret, præstationsdesignet silhuet til festlighederne. På grund af navnet Adidas Performance World Cup X 18+ TR har den en meget lignende æstetisk makeup til de andre Three Stripes fodboldsilhouetter som Nemeziz og Skystalker kollektionen. Interesserede vil have deres valg mellem en lys gul variation såvel som blå, med den modsatte farve gør sin tilstedeværelse kendt på indersålen. Dens slanke og sportslige øvre sidder uden problemer på toppen af ​​en BOOST-enhedsenhed, der uden tvivl vil lokke adidas fanatikere og fodboldspillere ens. Pairs of the Brand Med Three Stripes nyeste BOOST sneaker er planlagt til at ramme hylder hos udvalgte adidas Soccer-forhandlere, som SNS den 7. juni med en pris på 190 dollar.

adidas nmd herre Whitaker Group er klar til at annoncere ankomsten af ​​Whitaker Car Club med udgivelsen et samarbejde med adidas Originals og NMD Racer. Med elegante detaljer i den brune lædershæl, hvid / sort Primeknit øvre og solid hvid Boost mellemsål, er denne valgfrihed mere præcist et samarbejde med den nyligt afslørede Whitaker Car Club, der netop blev annonceret af Social Status på Instagram. Teaser-videoen indeholder forskellige superbiler med racinguniformer med logoer af Social Status, A Ma Maniere, APB og Prosper - de fire butikker, der opererer under The Whitaker Group's paraply. Hold dig opdateret til officielle udgivelsesoplysninger om denne udgivelse samt yderligere oplysninger om Whitaker Car Club, da vi lærer mere om den seneste venture af The Whitaker Group.
View user's profile Send private message

  Display posts from previous:     
Post new topic   Reply to topic    Pumpkin Patch Forums Forum Index » The Story All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group